september 17

Klart for «Parterapi», sesong 3

Er du sykelig sjalu, ekstremt nærtagende, kverulant eller elendig på å ta imot kritikk? Da er denne serien noe for deg. Hvis du har lyst til å redde forholdet ditt, da. Sesong tre av «Parterapi» er på veg til NRK TV opplyser kringkasteren i en melding.

Gamle og nye

Kevin Vågenes er tilbake med en ny sesong av Parterapi. Vi møter både gamle kjente og seks helt nye par.

– Kjell Simen er fortsatt en medgjørlig fyr, Kenneth sliter fortsatt med en gira penis, og Ellen går heller ikke denne sesongen i utringet kjole designet av Pia Tjelta. Noe som er synd. Jeg tror hun hadde kledd en Tjelta-kjole, sier mannen bak de friske karakterbeskrivelsene, Kevin Vågenes.

Han forteller at flere av karakterene, deriblant disse tre, har en større emosjonell reise denne sesongen enn det vi har sett tidligere.

– Det har vært gøy å kjenne på at noen av de eksisterende karakterene er enda morsommere å spille denne sesongen. Man kan ta dem i nye retninger, og jeg er tryggere.

Seks nye par

Vi møter både gamle kjente og seks helt nye par. De krangler, gråter, bekymrer seg og bruker hersketeknikker i forsøk på å redde forholdet gjennom terapi.

– Noen av parene fra forrige sesong er ute, men så har vi seks nye par som vi selvsagt håper folk vil like. Det er alltid spennende å se hva som treffer og ikke. I forrige sesong var det ikke nødvendigvis de parene jeg trodde skulle bli mest populære som faktisk ble det. Og det er jo gøy, at noe plutselig treffer mer enn vi hadde trodd, sier Vågenes

– Hvor gøy er det å jobbe med Parterapi?

– Veldig kjedelig svar kanskje, men det er veldig gøy. Manusforfatter Martin Zimmer og jeg koser oss med å komme opp med nye par og ideer. Vi sitter hver dag i en hel måned og klekker ut nye typer basert på folk vi har møtt eller offentlige personer, og så begynner vi å skrive.

– Er det noe du er spesielt spent på denne gangen, i forhold til publikums reaksjoner?

– Jeg er generelt spent. Håpet er at de som har likt den forrige sesongen skal like denne også. Skjer det så blir jeg veldig glad, sier Kevin Vågenes.

Slippes

Første episode kommer på NRK TV fredag 4. oktober. Deretter slippes en episode i uka hver fredag kl. 06.00.

Foto via NRK