september 17

Taylor Swift til Oslo

I dag ble det bekreftet at selveste Taylor Swift kommer til Oslo og spiller under Oslo Sommertid 2020. Det skriver Universal Music Norge i en melding,

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006.

Billetter

Billetter i salg via ticketmaster.no onsdag 25. september.

9 år siden sist

I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

Drøm

«OMG! Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse. Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene! Det er ni år siden hun var i Norge sist og siden det har hun gitt ut fire album, levert en hel drøss av hits og vunnet de gjeveste priser» sier Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live.

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.

Hun er født og oppvokst i Reading i Pennsylvania og begynte å vise interesse for musikk i en alder av ni, med Shania Twain som største inspirasjon. Hun var bare 14 år da hun signerte platekontrakt og flyttet med familien til Nashville for å fokusere på musikken.


—- foto via Universal