september 20

Cashmere Cat slipper albumet Princess Catgirl. Magnus fra Halden..

PRINCESS CATGIRL, Cashmere Cat sin nye følgesvenn, har vi stiftet bekjentskap med gjennom singlene «Emotions» og «For Your Eyes Only». Nå slipper Magnus August Høiberg aka Cashmere Cat nytt album skriver Universal Music i en melding:

Begge låtene har blitt akkompagnert av Jake Schreier-regisserte videoer som inneholder den Emmy-vinnende skuespilleren Margaret Qualley (Once Upon A Time In Hollywood, Fosse/Verdon, The Leftovers) motion capture som Cashmere Cats Princess Catgirl.

Se “EMOTIONS” video HER

Produserer for stjerner

Siden det kritikerroste debutalbumet 9 fra 2017 (som han mottok Spellemannspris for), har Cashmere Cat viet tiden sin til å produsere for de største stjernene innen popens verden.

Han har jobbet mye med sin mangeårige venn og kreative samarbeidspartner, benny blanco, med Shawn Mendes og Camila Cabello på deres nåværende smash-hit “Señorita” og artister som Kanye West, Kid Cudi, Halsey, FKA kvister, Major Lazer, Lil Dicky, Nas, Francis & The Lights for å nevne noen.

Magnus fra Halden

Magnus August Høiberg aka Cashmere Cat har siden gjennombruddet med EPene Mirror Maru og Wedding Bells blitt en av de mest anerkjente produsentene i verden; SPIN kaller ham «a pop-megaforce» mens Stereogum hyller hans “sort of askew, brightly colored crystalline Cartoon Network bangers.”


Foto via Universal