september 20

Østfoldkvinne forteller om hvordan det var å vinne 20 000 kroner i 20 år

Flaxvinner:- Har fått et mer behagelig tempo i hverdagen

 • Planen er å bare leve av ting vi ønsker å drive med. Å ha et litt behageligere tempo i hverdagen, sier Østfold-kvinnen som vant i Flax For Livet tilbake i juli.
 • Det hele oppleves litt spesielt. Vi har bare fått den første utbetalingen, men den premien har vært en livsendrende faktor for oss, sier Østfold-kvinnen via Norsk Tippings nettsider:

 • Vi åpnet en flaske vin og satte oss rolig ned, men jeg tror cirka hver fjerde setning som ble ytret var noe slik som «Tenk at vi har vunnet 20 000 kroner i måneden i tjue år», sier hun og ler.

Total forvirring

 • Følelsen av å vinne i Flax For Livet på nett var veldig forvirrende. Jeg skrapte på mobil, og det første feltet er jo et skrapefelt hvor man enten vinner eller ikke vinner – og jeg vant. Dermed skrapte jeg resten av loddet, mens jeg samtidig skulte på feltet hvor jeg hadde vunnet, sier hun og ler godt.
 • Jeg ønsker at det hadde vært litt mer bomber og granater når jeg vant, for det sto bare «Du har vunnet Flax For Livet». Jeg tror jeg så på den skjermdumpen 40-50 ganger i løpet av dagen, sier Østfold-kvinnen og ler. Hun skulle egentlig spille MillionFlax for 200 kroner.

 • Overveldet på jobb

  • Først vant jeg 1000 kroner, som jo er fin premie, men så vant jeg hovedpremien rett etterpå. Jeg forsøkte å ringe mannen min, og håpet for alt i verden at han skulle ta telefonen, men det gjorde han jo ikke.
 • Da jeg først kom igjennom hadde jeg jo litt å fortelle, men samtidig fikk han fullt opp med kunder, og måtte stå og hjelpe dem og leke uanfektet resten av dagen.

 • Overveldet hjemme

  • Jeg skulle egentlig gjøre husarbeid og være flink husmor, men jeg fikk jo ikke gjort noen ting. Det å være i totalt sjokk og forsøke å ta noe slik inn over seg er ikke enkelt. Da vi endelig kom sammen på kvelden og fikk snakket sammen var vi jo ikke helt på plass noen av oss.
 • I familien vår har vi mange barn og vi driver egen bedrift. Alle som har gjort det vet at det kan være tøft, men det vi ser nå – med premieutbetalingene – er at vi etter et års tid bare vil ha igjen litt av huslånet. Vi har også kjøpt oss nye biler, riktignok bruktbiler, men de går fremover, i motsetning til den gamle bilen vår, sier hun og ler.

 • Livslang drøm om hus i sør-Europa

  • Vi har hatt en livslang drøm om å kjøpe hus i sør-Europa når barna er ute av redet. Vi ser nå at vi kommer til å kjøpe et hus der i løpet av to, tre års tid. Da er planen å bare leve av ting vi ønsker å drive med og få et litt roligere tempo i hverdagen, sier hun entusiastisk.
 • Vi kjøper oss en litt enklere hverdag. Det finnes ikke en sterkere valuta enn tid, og vi er litt lei av å gjøre ting vi må – nå skal vi endelig får mer ting til å gjøre ting vi vil, sier kvinnen fra Østfold.

 • Vi gratulerer!


  Aktuell link / skjermbilde via Norsk Tipping