september 22

Nok et tap for Sarpsborg 08! Odd vant med 3-0

På bildet hovedtrener Geir Bakke

Skuffende

Det ble nok engang en skuffende kveld for S08-supportere. Sarpsborg 08 møtte Odd i søndagens bortekamp, og hjemmelaget vant til slutt med hele 3-0.

På bunn

Kveldens resultat betyr at S08 ligger alene på bunn i Eliteserien med kun 19 poeng. Trøsten får ligge i at det fremdeles er liten avstand mellom de nederste lagene. Utfordringen ligger likevel i at laget uansett nesten ikke lenger vinner fotballkamper.

Eurosport skriver etter kampen:

-Sarpsborg 08, på sin side, skapte nærmest ingenting i store deler av kampen. Verken profilerte Kyle Lafferty eller noen av de andre S08-spillerne truet målet til Rossbach av betydning. De kom dog med en sen sluttspurt, og kun en oppofrende Semb Berge og tilfeldigheter gjorde at gjestene ikke reduserte.

Ros til S08-supportere

-Dagens lyspunkt var de mange fremmøtte og høylytte bortesupporterne. Den første fjerdedelen av kampen var helt godkjent, men derfra og ut gikk det meste på tverke. Eliteseriens beste hjemmelag vant fullt fortjent 3-0 oppsummerer S08 på sine nettsider.

Her er tabellen akkurat nå:

Skjermbilde via LiveScore

De 11 fra start

Skjermbilde via S08