september 28

God lørdag! Status iøstfold: Advarer mot oppring fra «112-telefon». Innbrudd i klubbhus. Trafikkuhell. Brann på kjøkken..

God lørdag! Håper det har vært en Ok uke. Våkner til prognoser om noe varierende helgvær, men kan tilsynelatende være smart med en paraply.

status iøstfold

Så langt ganske sparsommelig med meldinger fra i natt..

Her har vi likevel forsøkt samle noen aktuelle meldinger fra det siste døgnet..

Advarer mot telefoner fra 112

#iøst

Politiet mottar mange telefoner fra folk som sier de har blitt oppringt av 112. Dette er svindel og 112 ringer ikke ut! Hensikten er trolig å få oppringte til å ringe tilbake til teletorg-tjeneste. Ikke gjør det.

Brann på kjøkken

#Fredrikstad

Kl 18.37

Sellebakk. Brent på kjøkkener i en enebolig. Nødetatene er fremme og brann er slukket. Ingen skadde, men en del røyk og mulig noen har fått i seg dette. Huset etterhvert luftet ut. Brannen oppstått i forbindelse med matlaging. Stekepannen med mat som tok fyr. Ikke store materielle skader. Politiet oppretter sak.

Innbruddstyver i klubbhuset

#Fredrikstad

Kl 18.52

Østsiden idrettslag har hatt ubudne gjester som har brutt seg inn i klubbhus. Uvisst hva som er stjålet utover førstehjelpsskrin. Gjerningsperson(er) har romstert voldsomt i bygget og rotet i innsamlede lopper etter verdisaker. Vi vil undersøke åstedet.

Påkjørt av bil

#Moss

Kl 21.20

Ved rundkjøring ved Mosseporten har en mopedist blitt påkjørt av bil. Nødetatene er fremme sammen med ambulanse. Kun snakk om vondt kne, ellers er fører oppegående.