september 29

God søndag! Status iøstfold: Sint båteier hentet av politiet. Mislykket forsøk på fyring i peis. Sjåfør slo annen bilist i ansiktet..

God formiddag, er søndag. Våkner til prognoser om varierende vær og temperaturer mellom 11-15 grader.

Noen planer?

Noen planer for dagen? Hva med en tur innom naboen? Ta en tur på cafe? Prøve fiskelykken? Se en ny film på kino? Det spilles også en rekke fotball-kamper gjennom helgen, både lokalt og i de store europeiske ligaene. Her hjemme møter Sarpsborg 08-Stabæk

status iøstfold

Tilsynelatende en ganske rolig helg i vårt distrikt. Har vært sparsommelig med meldinger fra Øst politidistrikt så langt. Vi har hentet noen meldinger fra de siste 24-timene

15-år gammel gutt ute på biltur..

#Fredrikstad

Kl 10.43

Politiet stanser en bil for kontroll i Fredrikstad sentrum. Bilen føres av en gutt på 15 år hjemmehørende på Sellebakk. -Bilen ble meldt stjålet tidligere i dag tidlig fra en adresse i Sarpsborg forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt videre.

Dessverre må vi si at 15 åringen er godt omhandlet hos politiet fra tidligere. Det samme gjelder bileier som i langt større grad må sies å være en kjenning av politiet. Foreldre og barnevern kontaktes.

Trøbbel i skjærgården. Kjørte snekke inn i en seilbåt flere ganger

#Fredrikstad

-lørdag

Mann i 30 årene pågrepet. I forbindelse med en oppstått krangel på fjorden. I området ved Kjøkøysund skal vedkommende bevisst ha kjørt inn i en seilbåt flere ganger med en snekke, slik at det oppsto store skader på seilbåt. Med bistand fra redningsskøyta HornRescue fikk patruljen etterhvert kontroll. Mistenkte, mann i 30 årene, besluttet pågrepet. Fremstilt legevakt for blodprøve da blåste til godt over lovlig grense på alkometer.

Sjåfør slo annen bilist i ansiktet..

#Fredrikstad

-lørdag

Politiet fikk lørdag ettermiddag en melding om at en bilist hadde blitt slått i ansiktet av en annen bilist. Hendelse inntruffet RV 107 ved Kjølshunn. Patrulje fikk kontakt med mistenkte, mann i 50 årene, på bolig. Var beruset og fremstilles blodprøve. Anmeldelser og førerkort-beslag.

Mislykket forsøk på fyring i peis

#Moss

-lørdag

Nødetater rykket ut til boligblokk etter melding om brann i leilighet 3 etasje. Viste seg å være mislykket forsøk på fyring i peisovn. En beboer i komplekset blir kjørt legevakt for en grundigere sjekk med tanke på røyk-påvirkning

Uhell med moped

#Moss

-lørdag

Meldt om moped-velt ved Tigerplassen. Gutt 16 år er fører og tilsees av ambulanse-personell. Blir kjørt til legevakt for sjekk. Skjedde i en rundkjøring, og moped har kommet fra Kambo.