september 30

God mandag! Status iøstfold: Skyndte seg inn da politiet kom. Brann i leilighet. Knekt nese..

God mandag! Vel overstått helg? På vei inn i en ny uke, og ut av september. Klar for høstferie kanskje? Værprognosene for Østfold tyder på noe variert vær gjennom uka.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært engasjert i forskjellige forhold det siste døgnet, Her er noen aktuelle hendelser.,

Flere tyverier

#Fredrikstad

#Sarpsborg

#Moss

Kl 10.21

Det er i løpet av morgenen meldt inn innbrudd/tyveri fra 2 biler i Sarpsborg, 2 byggeplasser i Sarpsborg, 1 byggeplass i Fredrikstad og 1 byggeplass i Moss. Felles for disse tyveriene er at det er stjålet elektrisk verktøy. Politiet er på åstedene.

Kul i hodet og knekt nese

#Askim

Kl 04.26

Melding om to personer som slåss midt i gata. Politipatrulje fikk raskt kontroll. Flere involverte, men ingen som vil si så mye om hendelsen. En mann med fersk kul i hodet og knekt nese blir sjekket av ambulanse. Opprettes sak på ordensforstyrrelse.

Brann i leilighet

#Halden

Kl 21.12

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en leilighet. Brann skal være slukket av beboere. Leiligheten ligger i Pyntestredet. Ingen personskade

Skyndte seg inn da politet kom

#Mysen

Kl 12.25

En politipatrulje passerer en adresse og ser en kjent kar som holder på med en sykkel. Karen skynder seg inn når politiet stanser… Det viser seg at sykkelen er stjålet for et par dager siden.