oktober 05

Starter utdanning i videomarkedsføring i sosiale medier

Fra januar tilbys nettstudiet som skal lære studentene videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

– Kampen om oppmerksomhet øker og god historiefortelling er avgjørende, sier Beathe Due, prorektor hos Noroff i en melding;

– Vi er glade for at videomarkedsføring i sosiale medier blir en del av vårt studietilbud, fortsetter hun.

Januar

Det ettårige studiet er tilgjengelig på Noroff Nettstudier fra 7.januar 2020.

Video er i dag et av de kraftigste virkemidlene man kan ta i bruk innen digital markedsføring. For stadig flere har video blitt det foretrukne innholdsformatet. Grunnen er enkel: Video er en god måte å fortelle ditt budskap, en effektiv måte å fange oppmerksomheten, og i tillegg holde på den.

Ferdigheter med stor etterspørsel

– Vi vet at det er stor etterspørsel etter digitale markedsførere som er flinke til å påvirke publikum. Gjennom studiet vil studentene utvikle digital markedsføringskompetanse og benytte seg av ferdighetene til å planlegge, filme og redigere kostnadseffektive videoproduksjoner, sier Beathe.

Du vil også lære hvordan du kan nå ut til og påvirke utvalgte målgrupper gjennom organisk videoinnhold, og lære effektive produksjonsteknikker for videoannonser tilpasset de ulike plattformene.

Lisa Thesen Koppang, Strategic Account Manager i Facebook, mener at det er vesentlig å henge med på utviklingen.

– I dag er kunnskap om stoppeffekt i videoinnhold avgjørende for å lykkes i sosiale medier, sier hun.

Utviklet

Utdanningen er utviklet for personer som ønsker å bidra med digitale markedsføringsstrategier rettet mot videoproduksjon for sosiale medier som Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

Nettstudiet er også relevant for deg som ønsker å starte egen virksomhet. Du vil være i stand til å markedsføre deg selv og ditt foretak, eventuelt din egen YouTube-kanal.

Studiet er åpent for studenter uten tidligere erfaring, men også for de som har jobbet i andre beslektede fagområder eller med en relevant utdanningsbakgrunn. Studiet har fått tilsagn om NOKUT-akkreditering og blir tilgjengelig for lån og stipend i Lånekassen.

Utdanningen blir tilgjengelig på heltid og deltid, og er åpent for søknader allerede nå. Søk studieplass her.


Foto via Noroff