oktober 06

S08 møter Ranheim i bunnoppgjør. Vil klatre på tabellen med seier

– Kyle Lafferty klar for kamp

Kyle Lafferty har ristet av seg skaden fra sist helg og ser fram mot en viktig kamp i Trondheim opplyser S08 på sine nettsider. Kampen mot Ranheim spilles Kl 18 søndag kveld.

-Gleder meg

  • Det var kjedelig å dra på seg en liten skade der, men spillerne gjorde en god jobb og tok et poeng der, men jeg gleder meg til søndag. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng der. Vi har hatt en fin treningsuke. Spillerne virker friske, sier han.

-Alle vil bli i Eliteserien

  • Ranheim har ett poeng over oss, så det blir en tøff kamp. Fra nå og ut sesongen blir alle kamper slik. Vi kjemper om det samme – alle vil bli i Eliteserien. Spillerne og troppen vår kunne kanskje vært høyere oppe, men det har vært en tøff sesong. Med en god prestasjon håper jeg vi kan begynne å se oppover tabellen. Jeg føler meg klar og fresh sier han.

Videointervju på klubbens nettsider

Aktuell link | S08 Web