oktober 07

God mandag! Status iøstfold: 162 km/t i 80-sone. Skadet etter brann. Dagen for nye tall..

God mandag, våkner til sol og blå himmel. Fremdeles kjølige temperaturer, men ventes omslag utover uka. Prognosene tyder på gråvær og milde temperaturer.

Aktuelt

Er dagen for fremleggelse av statsbudsjett i dag, dukker opp mange tall i alle kanaler.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i innsats det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd.,

Trafikkuhell. Ingen personer, men..

#Halden

Kl 07.36

Iddeveien: nødetatene har rykket ut til trafikkulykke. Singel bil utenfor veien. Ingen personer på stedet, men to «roser» i frontruta. Har lokalisert fører og passasjer på en adresse i nærheten. Undersøkes av helse nå. Fremstilles på legevakt for legesjekk og bevissikring pga mistanke om ruspåvirket kjøring.

MC unndro seg kontroll. 162 km/t ..

#Svinesund

Kl. 1807

MC som unndrar seg kontroll på grensen. Politiet stanser etterhvert motorsykkelen i området Solli. Fører, en mann i 20-årene, hadde ikke gyldig førerkort. I tillegg ble han målt av UP til 162 km/t i 80-sonen

Skadet etter brann i brakke

#Degernes

Kl 20.39

I forbindelse med at en eldre arbeidsbrakke skulle brennes, ble en mannen skadet. Da mannen skulle helle på mer bensin fikk brannen en eksplosjonsartet utvikling. Brann har kontroll på stedet og den skadde blir behandlet. Skadene skal ikke være alvorlige. Den skadde fikk lettere brannskader under armen og på siden av kroppen.

Brann i leilighet

#Moss

Kl 20.26

Brann i en bolig/leilighet i Hytteveien. Brann har kontroll på stedet. Brannen har angivelig startet i mikrobølgeovnen. Det er kun brent i kjelleren og det er en del røykskader på stedet. Alle personer kom seg ut og ingen ble skadet

For fort i 60-sone

#Fredrikstad

Kl 19.59

Gressvik. Trafikkontroll gjennomført på stedet. Høyeste hastighet i 60 sona ble 82 km/h. 4 forelegg for hastighet og 1 anmeldelse for mobilbruk under kjøring.