oktober 17

Voff voff! Vil du ha hunden din på frimerke? Posten..

Foto via Posten / Håvard Jørstad

På frimerke

Posten gir ut fire frimerker med hunder som motiv, og inviterer alle norske hundeeiere til å foreslå sin hund. Buhundene Nuka og Oda gleder seg allerede til å se frimerkene.

Posten leter nå etter hunder som skal pryde mange millioner frimerker.

12.juni neste år gir Posten ut fire frimerker i millionopplag med hunder som motiv. Sammen med Norsk Kennel Klub inviteres alle norske hundeiere til å nominere nettopp sin bestevenn som motiv opplyser Posten i en melding:

560.000 hunder

− I Norge finnes det 560.000 hunder. De er høyt elsket av sine eiere og vi regner med at mange vil prøve å få dem på frimerke. Det er knyttet mye ære i det å komme på norske frimerker, og jeg gleder meg til å plukke ut vinnerne, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten.

Bildene lastes opp på Postens eller Kennelklubbens Facebookside, eller legges på Instagram med hasttaggen #frimerkehund. Legg ved en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din hund bør velges.

De fire bildene og beskrivelsene som får juryen til å logre ivrigst, blir plukket ut.

Vinnerne får besøk av en profesjonell hundefotograf som tar bilder av hundene, og frimerkene blir laget av en profesjonell frimerkedesigner. Fristen for forslag er søndag 3.november – så her er det bare å få fart på labbene og laste opp.