oktober 19

Fredrikstad best i lokaloppgjør. Vant 2-0 over Kvik Halden

Det sto mye på spill da Fredrikstad og Kvik Halden barket sammen til lokaloppgjør tidlig lørdag ettermiddag. Kvik Halden kjemper om direkte opprykk, mens Fredrikstad har et syltynt håp om kvalifisering. Samtidig er det spenning rundt Stjørdals Blinks avslutning i ligaen.

Før dagens kampen lå Kvik Halden på tabelltopp, mens Stjørdals Blink var poenget bak.

.. det ble det forandring på etter dagens matcher..

0-0

Den første omgangen endte målløs på Fredrikstad stadion.

1-0

Det var Fredrikstad som tok ledelsen i kampen. Etter ca 10 minutter av 2.omgang fikk Fredrikstad frispark i en god posisjon.

Joona Veteli gjør det meste riktig og plasserer ballen pent oppe i venstre kryss. En flott scoring!

2-0

På slutten av matchen økte hjemmelaget til 2-0. En Kvik Halden-spiller er uheldig og er siste mann på ballen etter et innlegg av Drage.

-Fortjent

-Det lugget litt for FFK i årets siste hjemmekamp, men til slutt ble det en fortjent seier over Kvik Halden oppsummerer Fredrikstad på sine nettsider.

Kvalikplass

Kvik Halden har etter dagens kamp fremdeles mulighet for opprykk, men da gjennom en sannsynlig kvalplass. Stjørdals Blink vant dagens kamp borte mot Egersund med 3-2 og topper tabellen foran siste runde.

Senario

Skulle Stjørdals Blink tape i siste runde, og Kvik Halden vinne vil Kvik Halden rykke rett opp til OBOS-ligaen.

Syltynn

Fredrikstad har fremdeles en teoretisk mulighet for opprykk/kvalik, men er avhengig av at Kvik taper sin kamp, og samtidig scorer mange mål selv.

FOLK PÅ KAMP

Både hjemmesupportere og haldensere på plass på Fredrikstad stadion tidlig lørdag ettermiddag.,