oktober 19

God lørdag! Status iøstfold: Bråk på jernbanestasjon. Påkjørsel. Trafikkuhell. Ruspåvirket sjåfør

God formiddag, er lørdag og helg. Våkner opp til overskya vær og nedbør. Har vært en «grå» uke.

Noen planer?

Noen planer for dagen? Spille Ludo med familien? Lage god mat? Se en Netflix-film? Spilles også mye fotball denne helgen. Er viktig oppgjør i PostNord mellom Fredrikstad og Kvik Halden kl 13 i dag. Spilles også seriefotball i England og flere europeiske ligaer.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på vakt de siste 24-timene, Her er noe av det som har skjedd.,

Slåssing på jernbanestasjon

#Moss

Kl 23.34

Moss stasjon. Politiet rykket ut til stedet etter melding om slåssing med flere involverte. Det bortvises flere ungdommer og politiet varsler foreldre til mindreårige.

Trafikkuhell – bil i autovernet

#Fredrikstad

Kl 08.53

#Fredrikstad mld om trafikkulykke på Rv110 v/Trosvik. En bil har kjørt i autovern. Fører sjekket av ambulanse og funnet i orden. Fører fremstår som godt beruset, og blåste over lovlig verdi. Nødvendige prøver vil bli tatt.

Uhell på E6 – Soll

#Sarpsborg

Kl 06.15

E6 Nordgående ved Sollikrysset. Singelulykke. Politiet på stedet. Bil skal ha truffet autovern og revet ned 50-100 meter av midtdeler. Berging bestilt.

Fredag

Ruspåvirket sjåfør

#Moss

Kl 15.55

Politiet rykker ut til en adresse etter melding om mistenkelig kjøring. En mann i 30 årene mistenkes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og forholdet anmeldt. Førerkort er tatt i midlertidig beslag.

Påkjørsel bakfra

#Sarpsborg

Kl 15.38

Påkjørsel bakfra på E6 sydgående ved Kalnes. To personer tatt hånd om av ambulansepersonell og kjørt til legevakt og sykehus. Politiet oppretter sak.