oktober 20

God søndag! Status iøstfold: Voldsepisode. Brannalarm. Bortvist. Promille. Ville ikke fortelle hvem de var. Ran?

God søndag! Håper helgen har vært Ok så langt. Våkner opp til overskya vær og 8-9 grader.

Noen planer for dagen?

Noen planer for dagen? Slappe av i sofaen – å høre fin musikk? Spille monopol med familien? Sykle en tur? Se en TV-serie på HBO? Spilles også mye ball i dag; S08 møter Brann til kveldskamp Kl 20 i kveld, og Manchester United møter Liverpool Kl 17.30

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd

Ville ikke fortelle hvem de var

#Sarpsborg

Kl 03.28

To menn innbragt for ikke oppgi ID i forbindelse med bortvisning, samt for forulempning i form av dytting.

Bråk på flere steder

#Fredrikstad

Kl 03.11

En del bråk flere steder i tilknytning til utesteder i sentrum. Politiet er bundet opp med flere patruljer.

Ungdomsgjeng laget bråk

#Sarpsborg

Kl 02.53

Meldt om ungdomsgjeng som lager bråk ved en bensinstasjon i sentrum. Meldt at de røyker ved pumpene noe som bekymrer betjeningen som ikke når frem med sine oppfordringer om å la dette være. Patrulje med forhåpentligvis større gjennomslagskraft er fremme.

Voldsepisode

#Fredrikstad

Kl 02.58

Politiet avverget slåssing ved utested i sentrum. To menn i 20 årene er bortviste. Ene hadde rukket å bli truffet av et slag, og må en tur på legevakt for sjekk.

Promille

#Fredrikstad

Kl 02.47

En patrulje stanset bil med beruset fører, mann i 70 årene, Bil hadde sprengt ene dekket da vi fikk stanset bilen. Observant vitne som har bistått oss. Fremstilles legevakt for blodprøve.

Ran?

#Fredrikstad

Kl 02.42

Fredrikstad/mann i 20 årene som hevde seg fra-ranet et gullarmbånd og en klokke. Kontrollert 4 aktuell personer, yngre menn. Disse er ransaket men blir trolig ikke pågrepet grunnet uklart hendelsesforløp.

Bilbrann

#Moss

Kl 01.00

Politi og Brann rykket ut etter melding om brann i bil i Slalåmbakken kl 01:00. Fikk raskt slukket brannen. Ikke fått klarlagt hvem som har kjørt bilen men snakket med bileier. Politiet oppretter sak blant annet ut fra samtaler med vitner.

Brannalarm

#Fredrikstad

Kl 19.40

Gressvik. Melding fra naboer om en brannalarm fra en leilighet. Nabo tar seg inn i leilighet og finner en tørrkokt kjele inni all røyken mens kvinnelig beboer bare går og legger seg. Det antas stor grad av beruselse.