oktober 20

Hva om livet du lever ikke er dit

De eneggede tvillingbrødrene Erik og Adam (Kristofer Hivju) lever vidt forskjellige liv. Erik er en frihetssøkende surfeboms, mens Adam driver en blomstrende familiebedrift med Ingrid (Rebekka Nystabakk) og deres to barn.

Innhold

Når Erik blir innhentet av sin uansvarlige livsstil og mister alt, søker han hjelp hos Adam, men blir brutalt avvist. En krangel blir til en slåsskamp, og når Ingrid forsøker å skille dem, tar det hele en fatal vending. Adam dør. Det er en ulykke, men ligner et mord.

For å redde familien og unngå fengsel, overtaler Ingrid Erik til å overta Adams identitet. Men de skal raskt erfare at den største utfordringen ikke er å unngå å bli tatt, men å leve som en man ikke er.

Tvillingbroren hans blir drept ved et uhell. For å dekke over ugjerningen må han ta over brorens identitet.

Spenning i Lofoten

«Twin» er en spenningsdrevet dramaserie som handler om valgene vi tar og hvor store konsekvenser de kan få, både for oss selv og våre nærmeste. Kan en midlertidig løsning løse et permanent problem? Og hva gjør vi når våre dårlige valg innhenter oss?

Serien er spilt inn i Lofoten og har anbefalt aldersgrense 12 år.

Sendes

NRK TV og NRK1 søndag 27. oktober kl. 21.05.


Input / foto via NRK