oktober 21

God mandag! Status iøstfold: Fastklemt i ulykke. Innbrudd. Slåsskamp i hyttefelt. Tull og tøys i trafikken..

God mandag! Våkner opp til 3-4 grader og overskya vær.

status iøstfold

Nødetatene har vært i tjeneste de siste 24 timene. Meldes om både trafikkulykke og innbrudd. Her er noe av det som har skjedd..

Fastklemt i ulykke

#Fredrikstad

Kl 07.55

Kråkerøy, FV108: trafikkulykke mellom 2 personbiler og lastebil. En person fastklemt som frigjøres øyeblikkelig. Store trafikkale problemer. Veien stengt i begge retninger. En person er kjørt avgårde mot sykehus. De andre sjekkes på stedet. Veien er stengt og berging er bestilt. det er mye kø på 108. Etterforskning for å belyse årsak pågår

Brøt seg inn i leilighet

#Moss

Kl 05.25

3 menn skal ha brutt seg inn i en tom leilighet ved å knuse vindu. Ble observert av naboer. Leilighet er ikke bebodd. Vi har undersøkt åstedet og sørger for nødvendig sikring.

Slåsskamp på hyttefelt

#Hvaler

Kl

Skjærhalden. Politi og ambulanse rykke ut til hyttefelt etter melding om slåssing. Kontroll på partene. På stedet kom vi i kontakt med to menn i hhv 20 og 50 årene. Begge beruset. Opplyst å ha kranglet, dyttet/slått hverandre. Vi har reist fra stedet. Minimal personskade, kutt i leppa. Opp til partene selv om de ønsker anmelde.

Innbrudd

#Fredrikstad

Kl –

Politiet rykket ut til melding om bekreftet innbrudd i privatbolig kl 22:50. En eller flere gjerningspersoner har brutt seg inn via verandadør og utløst alarm. Uvisst hva som er borttatt. Huseier varslet. Ble forsøkt med patruljehund uten resultat.

Tull og tøys i trafikken

#Fredrikstad

Kl 19.20

Vardeveien. Bil kjørt av veien fordi 2 brødre tullet med hverandre i bilen. Bilfører har hatt førerkort i ca 1,5 måned. Nå er førerkortet tatt i beslag. Ingen personskade. Forholdet anmeldt.