oktober 22

God tirsdag! Status iøstfold: Ran av bensinstasjon. Moped mot rådyr..

God tirsdag, våkner opp til 7-8 grader og lettere overskyet vær. Ventes noe varierende vær gjennom uka.

Noen planer?

Noen planer? Spilles Champions Leauge-fotball et par kvelder denne uka. Begynner allerede i kveld. Hva med en ny TV-serie? Legges stadig ut nye serier og dokumentarer på Netflix. Om en drøy uke kommer også en ny streamingtjeneste fra Apple..

status iøstfold

Politiet måtte rykke ut etter melding om ran av en bensinstasjon i natt. Her er noe av det som har skjedd

Ran av bensinstasjon

#Sarpsborg

Kl 01.10

Politiet har pågrepet en tenåring, i forbindelse med et ran utført på Shell bensinstasjon i Sarpsborg. Den ansatte varslet politiet om dette kl. 01.10. Den nå pågrepne truet til seg et pengebeløp, truet med våpen som viste seg være en softgun. Den ansatte er ikke skadet, ivaretas av sin leder.

Moped mot rådyr

#Sarpsborg

Kl 07.54

#Sarpsborg, Nordbyveien: melding om mopedist som har kjørt på et rådyr. Ukjent skadeomfang på mopedist. Politi og ambulanse er på vei. Mopedfører kjørt til legevakta. Viltnemda er varslet for å søke etter rådyret.

Prekær i mobil

#Moss

Kl 15.27

Fjordveien: UP avholdt trafikkontroll med fokus mobilbruk. 10 ble stanset og tilbudt forenklet forelegg, mens en blir anmeldt da vedkommende ikke ville vedta forelegg.