oktober 26

God lørdag! 190 km/t på E6. Fort i 50-sone. Vinglete kjøring..

God lørdag! Våkner opp til overskya vær og 4-5 grader. Prognosene for helgen tyder på variert vær med både sol og skyer. Starten på neste uke ser ålreit ut.

Noen planer for dagen?

Noen planer for dagen? Ta en kaffe og bolle på cafe? Høre ny musikk på Spotify? Mulig også ganske fristende å hygge seg i en sofakrok -med TV, god mat og drikke?

Spilles også mye fotball i dag. Er siste runde i PostNord, og spilles kamp mellom Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien. Er også en rekke kamper i Europeiske ligaer.

Status iøstfold

Så langt ganske sparsommelig med meldinger fra politi og nødetater. Her er noen meldinger fra de siste 24-timene..

..i nesten 190 km/t på E6

#Sarpsborg

Kl 22.45

Kalnes. Svensk bil stanset på E6 av UP Hastighet målt til 189 km/t i 100-sonen. Fører, en svensk mann i 30-årene, erkjente forholdet. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

Fort i 50-sone

#Råde

  • freda

Up har i dag hatt laserkontroll på rv 118 ved Grimstadtoppen. Det ble skrevet 19 forenklede forelegg der høyeste hastighet var 73 km/t i 50 sone. Det ble avholdt kontroll på samme sted i går og det ble da skrevet 16 forenklede forelegg.

Bil som vinglær

#Sarpsborg

Kl 19.40

Melding om en bil som kjørte vinglete og med punktert dekk i området Valaskjold. Bilen ble stanset av patruljen i Olav Haraldssons gate. Kvinnen i 30 årene anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet tatt i beslag.