oktober 27

God søndag! Status iøstfold: Bil på taket – ruset sjåfør. Stjal scootere. Trafikkontroll..

God søndag! Våkner opp til sol, 4-5 grader og en varm kopp kaffe. Prognosene for dagen tyder på en ålreit søndag. Håper helgen har vært bra så langt.

Noen planer for dagen?

Noen planer for dagen? Hva med å invitere noen på middag? Gå en søndagstur i skogen, eller spille bowling med bestefar. Er også klart for VM i «Fischer-sjakk» i ettermiddag. Nye sjanser for Carlsen, -og NRK sender direkte.

Spilles også mye fotball i dag. Er full runde i Eliteserien denne helgen, og flere spennende matcher i Engelsk Premier Leauge.

status iøstfold

Tilsynelatende en ganske rolig natt i Østfold. Har kommet få meldinger fra politiet i Øst. Her er noen notiser .,

Bil på taket..

#Halden

Kl 09.00

Meldt om en bil som har havnet på taket på Øfsenveien. Politiet og ambulanse er på stedet. Ingen personskader. Fører fremstår som ruset og fremstilles for utvidet blodprøve på legevakt. Hans førerkort beslaglegges.

Trafikk-kontroll

#Sarpsborg

Kl –

E6 Lekevollkrysset. UP har en avhold trafikkontroll, 11 forenklede forelegg for hastighet, høyeste var 134 km/t i 100 sonen. 1 førerkortbeslag grunnet for mange prikker og 1 anmelde og førerkortbeslag grunnet hastighet og rus.

Stjal scootere

#Fredrikstad

Kl 11.48

Noen har brutt seg inn i El-Scootern AS og stjålet 2 sorte scootere med reg nr EL5560 og EL5561. De har også gått videre inn i forretningen Guttas blomster, hvor de har stjålet penger.