oktober 29

Gratis buss til 08-kampene i november

Østfold kollektivtrafikk, Bypakke Nedre Glomma og Sarpsborg 08 oppfordrer publikum til å reise til stadion på andre måten enn med bil.

Prøveprosjekt

Som et prøveprosjekt blir det gratis buss i hele Sarpsborg de to siste seriekampene for Sarpsborg 08 i eliteserien denne sesongen opplyser Østfold kollektiv i en artikkel:

– Vi ble kontaktet av Bypakke Nedre Glomma og Sarpsborg 08 og tente umiddelbart på ideen. Nå tester vi dette i novemberkampene mot Tromsø og Haugesund og håper på suksess. Alle busser i Sarpsborg kommune er gratis søndag 3. og 24. november mellom kl 16 og 21, sier Børre Johnsen, direktør i Østfold kollektivtrafikk.

Spennende samarbeid

Til kampen mot Tromsø er det ventet storinnrykk av publikummere. Å la bilen stå kan være vel så mye praktisk som det er miljøvennlig.

  • Vi har et utstrakt samarbeid med Sarpsborg 08 om å fronte reiser uten bil – både til kamp og ellers. Nå har vi lyst til å teste ut gratis buss til kamp. Målet er først og fremst å minne om at det finnes gode alternativ til bilen, sier Gry Rustad Pettersen, som er prosjektleder i Bypakke Nedre Glomma.

Gratis buss gjelder kun i Sarpsborg kommune kl 16-21 til disse kampene:

Søndag 3/11 kl. 18: Sarpsborg 08 – Tromsø

Søndag 24/11 kl. 18: Sarpsborg 08 – Haugesund