november 03

God søndag! Status iøstfold: Boligbrann. Vinglete kjøring. Brann i garasje. Slo til to personer

God søndag! Våkner opp til overskya vær og 2-3 grader. Prognosene for dagen tyder på nedbør i form av sludd skal vi tro meteorologene hos Yr.

status iøstfold

Politi og brannvesen har vært ute på flere oppdrag i natt. Her er noe av det som har skjedd..

Boligbrann i Fredrikstad

#Fredrikstad

Kl 02.03

Bryggeriveien. Nødetatene rykket ut etter melding om brann i bolig. Beboeren fra brannåstedet blir kjørt legevakten for sjekk. Brannårsak er ikke kjent. Nabo som tidligere ble evakuert, har fått returnere boligen sin igjen.

Brann i garasje søndag morgen.,

#Sarpsborg

Kl 05.30

Tunevannveien. Kom melding om brann i en garasje tidlig søndag morgen. Det ble rapportert om mye røyk fra garasjen. Politi / brannvesen evakuerte èn person fra den nærmeste boligen.

Slo til to personer – pågrepet

#Fredrikstad

Kl 23.46

En beruset mann i 20 årene innbringes i arrest grunnet ordensforstyrrelser. Hadde bla slått til to personer på en privatfest, videre tømt en glass/metallbeholder i hagen.

Vinglete kjøring

#Fredrikstad

Kl 23.15

Etter melding om en vinglete bil, så stanset politiet det aktuelle kjøretøy i Rolvsøysveien. Bak rattet satt en beruset sjåfør. Mannen i 30 årene anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Trafikkontroll

#Rygge

Kl 13.31

Dyreveien. UP har avholdt trafikkontroll. Resultatet ble 6 forenklede forelegg, høyeste hastighet ble målt til 72 km/t i 50-sona.

Tyveri av avfall

#Fredrikstad

Kl 13.27

Rolvsøyveien. Politiet har stanset 2 utenlandske statsborgere for tyveri av elektrisk avfall. De to fikk et forelegg for forholdet.