november 06

God onsdag! Status iøstfold: Trafikkuhell. Dårlig ide. Stjålet bil. Arbeidsulykke. Slåsskamp

God onsdag! Våkner opp til et par kuldegrader, overskyet vær og en varm kopp kaffe.

Prognoser

Prognosene for uka tyder på mulighet for litt nedbør og snø. Temperaturene vil kunne ligge fra rundt 0 til noen minusgrader.

status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt og følger både trafikk og kriminelle påfunn. Her er noe av det som har skjedd..

Arbeidsulykke

#Fredrikstad

Kl 06.30

Rolvsøy. Arbeidsulykke på en bedrift i Evjebekkveien. Politiet er på stedet sammen med nødetatene. Mann i 50 årene behandles for klemskade i beinet. Er ved bevissthet. Mannen kjøres til Kalnes med et mulig beinbrudd.

Stjålet bil

#Fredrikstad

Kl 07.57

Engelsviken. Politiet har tatt i mot melding om at det i løpet av natta ble stjålet en sølvgrå Volkswagen Caddy 2011 modell. Har du observasjoner på denne kan du ringe politiet på tlf 02800. Ikke oppgitt noen regnr, men ser du en slik plassert på «uvant» sted kan du jo evt tipse politiet.

tirsdag

Trafikkuhell ved forbikjøring

#Halden

Kl 15.27

Kom melding om trafikkuhell på Fv22 – Rakkestadveien tirsdag ettermiddag. Uhellet skjedd ifm forbikjøring av traktor. Fører av lastebil la seg ut da personbil var på siden og presset personbilen ut av veien. Politiet oppretter en sak.

Trafikkontroll i 50-sone

#Fredrikstad

Kl 16.18

Dikeveien. Utrykningspolitiet gjennomført en laserkontroll. Resultatet ble 2 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 60 km/t i 50 sone.

Slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 15.55

Brattliparken. Meldinger om slagsmål med flere involverte. Det løpes hver til sitt når politiet ankommer med flere patruljer. Vi snakker med en av de involverte, en gutt på snart 18 år, på stedet. -Vi har snakket med foreldre. Gutten blir anmeldt for forholdet. Dette er en uaktseptabel ordensforstyrrelse skriver operasjonsleder i en melding.

Sveip Drøbak

Dårlig ide ..

#Drøbak

Kl 08.34

Bevæpnet politi sammen med ambulanse, rykket etter melding om at en person hadde blitt skutt i hånden, med luftvåpen. To personer i lystige lag mente den ene ikke turte å trekke av våpenet, mens han holdt hånden foran løpet. Det gjorde han.

Alle enige at det var en dårlig idè. Mindre skader på hånden som blir ivaretatt av helse. Politiet oppretter sak.