november 10

God søndag! Status iøstfold: Travelt! Farlig pasient i ambulanse. Brann i gravemaskin. Fyll og surr. Ruspåvirket. Mann med øks..

God søndag! Våkner opp til 1-2 minusgrader og overskya vær. Håper helgen har vært Ok så langt.

Noen planer for dagen?

Noen planer for dagen? Gå en tur i skog og mark? Spille Ludo med farmor? Hva med å invitere en venn på middag?

Fotball

Spilles også mye fotball denne helgen. Kvik Halden tapte sin siste kvalik-kamp på lørdag og må fortsatt spille i Post Nord ligaen. Likevel har laget hatt en sterk sesong.

I kveld spiller Sarpsborg 08 mot Kristiansund, og det spilles også flere interessante oppgjør i England. Toppoppgjør mellom City-Liverpool i kveld.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært ute på en rekke oppdrag i natt. Her er noe av det som har skjedd.,

Dramatisk med utagerende pasient i ambulanse ..

#Fredrikstad

Kl 23.15

Veumveien. En ambulanse utløser sin sikkerhetsalarm. De har en pasient ombord som utaggerer kraftig mot ambulansepersonellet. Politiet kjører raskt til stedet og finner pasienten på taket av ambulansen. Pasienten viser seg å være en kjenning som sov tungt i en rutebuss på Ambjørnrød. Buss sjåføren var bekymret for ham og tilkalte ambulanse som bare skulle hjelpe ham. En ansatt på ambulansen er kjørt legevakt for sjekk/behandling av antatt lettere skader. Pasienten ble etterhvert vurdert av lege og kjørt i arresten. Han blir anmeldt for vold mot ambulansepersonellet.

Brann i gravemaskin, 14-åring avhørt

#Sarpsborg

Kl 02.00

Jellestadveien. Kom brannmelding fra en gravemaskin. Brannvesenet jobbet på stedet med slukking. En gutt på 14 år har nå hatt en samtale med politiet og barnevernet. Han erkjenner å ha tilført varme på gravemaskinen.

Kranglete og full

#Fredrikstad

Kl 02.45

Fredrikstad sentrum. Mann i 30-årene innbringes til arrest etter å ha vært kranglete og full. Har også forulempet politiet og anmeldes for det.

Ruspåvirket

#Halden

Kl 02.40

En mann blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Førekortet også beslaglagt.

Ordensforstyrrelser

#Fredrikstad

Kl 02.01

Fredrikstad sentrum. Mann i slutten av 20-årene bortvises fra sentrum etter å ha vært et ordensproblem grunnet beruselse.

Promille

#Moss

Kl 03.02

Politiet stanset bil for kontroll. Fører fremstod som påvirket av alkohol. Alkometeret viste 1,2 i promille. Førekortet tas i beslag og fører anmeldes.

Ville ikke høre

#Sarpsborg

Kl 02.30

En mann innbringes etter å ikke ha etterkommet pålegg om å forlate sentrum. Han er beruset og kranglet med dørvakt.

Bil kjørte inn lyktestolpe

#Moss

Kl 23.30

Tegleverksveien i Moss. Bil kjørt inn i en lyktestolpe. Ingen personskade. Politiet på stedet og kommunen varslet som utbedrer løs ledning. Moss kommune og Hafslund utbedrer lyktestolpen og bilen er berget.

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 23.03

Vannverksveien. Nødetater rykker ut til trafikkuhell. Melding om en bil som har kjørt ut av veien. Flere unge folk i bilen. 1 bil som har kjørt av veien og inn i en bergvegg. 5 unge personer i bilen som alle ser ut til å være uskadd, evt lettere skadet.

Lørdag

Mann med øks

#Moss

Kl 14.30

Politi rykket ut til boligadresse etter melding om mann med øks som ropte og skrek. Politiet fremme og har kontroll på vedkommende. En annen mann er involvert i hendelsen og har en mindre skade i hode. Vi jobber med å klarlegge hendelsesforløp. Politiet fikk raskt kontroll på en mann i 40 årene som nå er besluttet pågrepet. Vedkommende som trolig har blitt slått i hodet behandles ved lokal legevakt.