november 16

God lørdag! Status iøstfold: Slåssing på torget – 18 åring til legevakt. Brann i bobil. Bortvist. Ville ikke høre..

God lørdag! Håper du har hatt en Ok uke. Er vel ikke det helt store på vær-fronten. I følge Yr er det greit å ta høyde for en del nedbør gjennom helga. Mulig fristende med en sofakrok og en film eller to?

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til lørdag. Her er noe av det som har skjedd

Flere som slåss på torget – 18 åring til legevakt

#Halden

Kl 23.45

Melding om at flere personer slåss på Torget i Halden. Slåssingen hadde opphørt da patruljen ankom. Flere hadde forlatt stedet. En 18 åring fra Sarpsborg ble kjørt til legevakta av patruljen med en knekt tann. Patruljen oppretter sak.

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 01.45

Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum grunnet dårlig oppførsel. Kom tilbake kl 0235 og blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget gitt tidligere.

Bortvist

#Sarpsborg

Kl 02.05

Beruset mann i 40 årene bortvist i fra sentrum grunnet beruselse og ordensforstyrrelse.

Overstadig beruset

#Fredrikstad

Kl 03.14

Politipatrulje kom over en svært overstadig beruset mann i sentrum. Etter en sjekk på legevakta ble han kjørt til drukkenskapsarrest for å sove ut rusen.

Kranglefant

#Fredrikstad

Kl 02.00

Beruset mann bortvist fra sentrum. Kranglet med dørvakter og var et ordensproblem.

Høy musikk

#Halden

Kl 00.35

Politiet måtte be personer dempe musikken i en leilighet i sentrum. Klager på drøyt høy musikk..

Brann i bobil

#Moss

Kl 00.17

Melding om røykutvikling fra en bobil på Solgaard skog. Brannvesenet er på stedet og bedriver slukking. Det er eier selv som meldte i fra. Brannen er slukket. Ingen personskade. Bobilen tas med av bilberger for en teknisk undersøkelse. Brannårsaken er ukjent.

Trafikkulykke på E6

#Moss

Kl 00.01

E6 nord Årvollkrysset. Melding om trafikkulykke. En bil involvert. Store materielle skader. Veien stengt i nordgående pga opprydding. Trafikken går i ett felt sydover. Fører, mann i 20-årene, mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Kjørt til Kalnes. Ukjent skadeomfang.