november 21

Rusta åpner varehus nummer 3 i Østfold. Sarpsborg..

Norgessjef, Erlend Kramer. Åpner varehus nummer 3 i Østfold

Rusta kommer til Sarpsborg

Etter en svært vellykket lansering i Norge med køer på alle åpninger, den ene besøksrekorden etter den andre og fornøyde kunder forsetter Rusta å utvide i Norge. Sarpsborg og Stopp Tune er neste destinasjon for den svenske varehuskjeden som i dag teller 35 varehus i Norge opplyser selskapet i en melding:

Rusta satser for fullt på det norske markedet. Nå har den svenske varehuskjeden skrevet kontrakt med Citycon,om etablering av nytt varehus i Sarpsborg. Nærmere bestemt på Stopp Tune. Planen er å åpne på forsommeren til neste år.

– Vi gleder oss til å få Rusta inn i våre lokaler på Stopp Tune. All erfaring viser at Rusta er et positivt tilskudd i de områdene de etablerer seg, både for handelen og for kundene, sier senterleder, Daniella Mossberg.

Norgessjefen i Rusta ser også lyst på den nye åpningen.

– Vi gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset i Sarpsborg. Vi ser svært positivt på etableringen, og føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til handelstilbudet og vi er så langt blitt tatt godt imot i regionen, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

Rusta har allerede to varehus i fylket, i Rygge og i Fredrikstad. Varehuset i Dikeveien 45 i Fredrikstad åpnet 30. oktober med over 1000 mennesker i kø ved åpning og kundestrømmen har fortsatt siden.

– Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge og Østfold med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Sarpsborg, sier Erlend Kramer.