november 23

God lørdag! Status iøstfold: Trafikkulykke. Påkjørt hund. Ungdomsfest over styr..

God lørdag, håper uka har vært Ok. Våkner opp til prognoser om overskya vær. Ikke meldt det helt store egentlig, og temperaturene vil ligge mellom 3-7 grader i følge Yr.

Noen planer for dagen?

Hva med å sjekke ut det nye albumet til Coldplay? Spille kinasjakk med naboen? Eller hva med en ny serie? Vi ser 4 sesong av «Man in the high Castle» på Prime, og følger «The morning show på Apple +.

Fotball

Spilles mye fotball denne helgen. Er innspurt i Eliteserien med to runder igjen. Sarpsborg 08 møter Haugesund på søndag. Er også en rekke interessante oppgjør i Engelsk forball. ManCity møter Chelsea i kveld.

status iøstfold

Kl 09.18

Tilsynelatende en ganske rolig natt til i dag i Østfold. Er kommet få meldinger fra politiet i Øst. Vi har samlet noen meldinger fra de siste 48 timene her..

Fredag

Ulykke på E6

#Rygge

Kl 19.57

E6 nordgående etter Halmstadkrysset. Nødetatene rykket ut på trafikkulykke. En bil har kjørt i autovernet. En person i kjøretøyet. Ikke hardt skadet.

Påkjørt hund

#Sarpsborg

Kl 16.49

Iseveien ved Jellestadveien: melding om påkjørt hund som har løpt videre, trolig skadd. Det var to hunder i følge, en lys og en mørk. Den mørke ble påkjørt.

Trafikkulykke

#Rygge

Kl 15.21

E6S Rygge v/ Pålebingen: Bil kjørt inn i midtdeleren. Venstre kjørefelt stengt. Ambulansen til stedet. Det er en våken pasient i bilen.

Sveip Ski

Ungdomsfest over styr

#Ski

Kl 20.33

Politiet rykket ut med mange enheter til Østre Solbergvei – til en ungdomsfest som har gått over styr. Mange ungdommer har forlatt adressen.

Det er mange fulle ungdommer i drift fra stedet. Politiet har ikke kontroll på alle disse. Til foreldrene der ute: vi oppfordrer dere til å ta en ekstra sjekk om din ungdom kan være en av disse.