november 24

Uavgjort for Sarpsborg 08. 1-1 mot Haugesund. Fremdeles på sikker plass, men..

Sarpsborg 08 inviterte til sesongens siste ordinære hjemmekamp på Sarpsborg stadion søndag kveld. Motstander var Haugesund som kan være et vanskelig lag å beseire.

Spenning

Foran de to siste rundene i Eliteserien var det stor spenning i bunnsjiktet av tabellen. Hvem må ta det tunge veien ned en divisjon, hvem må spille kvalik, og hvilke lag greier å beholde plassen

1-0

Det var hjemmelaget som begynte kampen best, og etter 17 minutter var det Kristoffer Zachariassen som sendte stadion til himmels.

-Zachariassen!! Midtbanespilleren kommer på er dypt løp og stanger et presist Ødegaard-innlegg i mål beskriver klubben på Twitter.

Resultatet holdt seg ut den første omgangen.

1-1

Etter 75 minutter kom utligningen for Haugesund. Martin Samuelsen scorer målet.

-Der kommer den fortjente utligningen! Grindheim skyter, Letellier redder – men forsvaret får ikke orden på returen. Det utnytter Samuelsen og scorer. Nok en gang scorer Haugesund sent i en kamp kommenterer VGs reporter på stedet.

Uavgjort

Det ble ikke flere scoringer i Sarpsborg, og kampen endte til slutt med 1-1.

De andre kampene

I de andre kampene så tapte Mjøndalen for Stabæk, mens Ranheim vant over Lillestrøm. Tromsø tapte for Odd, mens Godset slo Brann.

-I overkant av hva man fortjente

-Etter fadesen i Kristiansund for to uker siden, hadde Sarpsborg 08 planer om å slå kraftig tilbake hjemme mot FKH. Det begynte bra med et tidlig ledermål, men man måtte til slutt ta til takke med ett poeng. Kampen sett under ett, var det nesten i overkant av hva man fortjente oppsummerer Sarpsborg 08 på sine nettsider.

Seks lag kan rykke ned

-Seks lag innenfor to poeng i bunnen! Det ble en sinnssyk nest siste serierunde i Eliteserien oppsummerer Eurosport.

Tabellen med 1 runde igjen

Skjermbilde via LiveScore

De 11 fra start

Skjermbilde via S08 / Twitter

.