november 27

God onsdag! Status iøstfold: Stjal penger fra Frelsesarmeen. Fort i 50-sone. Innbrudd. Førerkortbeslag. Bil mot buss..

God morgen, er onsdag. Nærmer oss desember og julemåneden for alvor.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd..

Buss mot bil

#Skjeberg

Kl 07.59

Buss mot bil i krysset Oldtidsveien / Åserødveien onsdag morgen. Trafikken glir forbi. 10 barn i bussen, ingen skadet i sammenstøtet med personbilen. Bussen er fortsatt kjørbar, bilen må berges.

Stjal penger fra Frelsesarmeen

#Askim

Kl –

Politiet i Indre Østfold har etterforsket saken som omhandler innbruddet hos Frelsesarmeen natt til mandag. Tirsdag kveld har patruljen ransaket en adresse i Askim og gjort funn av en større pengesum som sannsynligvis stammer fra aktuelt innbrudd. En mann i 30-årene er pågrepet.

Fort i 50-sone

#Fredrikstad

Kl 07.04

Veumveien Politiet har hatt trafikkontroll på stedet. Personbil målt til 77 km/t i 50-sone. Førerkortbeslag.

Trafikkontroll

#Moss

Kl 01.48

E6 ved Mosseporten. Politiet har avholdt trafikkontroll på E6. 63 kontrollerte, 2 forenklede forelegg for mangel på lys.

Førerkortbeslag

#Sarpsborg

  • tirsdag

UP avholdt fartskontroll i Alvimveien. 6 førere i lagt fartsbøter. 2 beslag av førerkort – høyeste hastighet 86 km/t i 50 sonen.

Slåss på cafe

#Halden

  • tirsdag

Politiet rykket ut til Tistasenteret i forbindelse med to som slåss på en cafè. Begge har kastet glass på hverandre og blir kjørt til hver sin fastlege for behandling av noen kuttskader. De involverte er i 30 og 60 årene. Det er ukjent hvilken relasjon de har til hverandre. Vi oppretter sak.

Innbrudd

#Råde

  • tirsdag

I natt var det innbrudd i en låve hvor hengelås ble brutt opp og det ble stjålet driller. Samme skjedde i Vestby på tre ulike låver i helgen, hvor det også ble stjålet driller.