november 30

God lørdag! Status iøstfold: Slo kjæresten med kjøttøks. Festbråk. Kranglefant. Fratatt førerkort

God lørdag, er siste dag i november. Våkner opp til prognoser om ganske pent vær. Ser også bra ut for de neste dagene, men er meldt en del kaldere..

status iøstfold

Politi og nødetater har vært ut på flere oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..

Slo kjæresten med kjøttøks

#Halden

Kl 03.40

Politiet har pågrepet en kvinne etter et slagsmål på en privatadresse i Halden. Hun har blant annet hugget den mannlige parten med en kjøttøks. Fornærmede har et kutt i den ene armen samt et kutt over nesen. Fornærmede blir kjørt til Kalnes, og siktede til arresten på Grålum. Kvinnen er i slutten av tyveårene og mannen er i 40-årene.

Festbråk

#Fredrikstad

Kl 04.30

Klage på festbråk fra en privat adresse. Politiet har vært på stedet og dempet musikken.

Bortvist fra sentrum

#Sarpsborg

Kl 02.17

En mann i 50-årene stod og urinerte i gågata, blir anmeldt for dette. Mannen ble også bortvist fra sentrum for resten av natten.

Kranglete fyr..

#Fredrikstad

Kl 02.50

En mann i 30-årene bortvist fra sentrum for resten av natten pga beruselse og kranglete oppførsel overfor dørvakter på et utested.

Promille

#Mysen

Kl 03.15

Politiet har stanset en svensk bil der føreren er en svensk mann i 50 årene. Han fremstår som beruset, og tas med inn til politistasjonen for utåndingsprøve. Promille på 0.68

Ville ikke høre – endte i arrest

#Fredrikstad

Kl 02.45

En mann i 20 årene bortvist fra sentrum for resten av natten pga beruselse og kranglete oppførsel. Mannen klarte ikke å følge pålegget. Kom tilbake, urinerte også på offentlig sted. Kjøres arrest.

Kranglet med vakter

#Fredrikstad

Kl 01.55

Politiet har bortvist en mann i 40-årene fra sentrum for resten av natten. Mannen var godt beruset og kranglet med vaktene på et utested.

Fratatt førerkort

#Råde

Kl 20.40

Up avholdt laserkontroll på Grimstad fv 118. Det ble skrevet ut 17 forenkla forelegg på hastighet i 50 sone. En ble målt i 79 km/t og blir anmeldt m/ førerkortbeslag. Mann i 30 årene.

Voldsepisode

#Sarpsborg

Kl 18.27

Politiet rykker ut til adresse etter melding om voldshendelse. Snakk om en fornærmet mann i 60 årene, som skal ha blitt skallet til av kjente gjerningspersoner. Politiet oppretter anmeldelse. Ikke snakk om alvorlig personskade.