desember 01

God søndag! Status iøstfold: Viste finger til politiet. Ufin. Brann i bolig. Slåsskamp. Båteier med høy promille

God morgen, er søndag og 1.desember. Da er vi gang med julemåneden, som betyr tid for å åpne første luke i julekalenderen.

status iøstfold

Politi i Øst har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..

Narkotika.,

#Halden

Kl 04.50

Tollere på Svinesund stanset en bil med to menn i 30-årene. Fører hadde ikke førerkort, og i bilen ble det funnet noe narkotika. Begge er avhørt på stedet, og forholdene er erkjent.

Kranglefant

#Fredrikstad

Kl 02.25

Politipatrulje har bortvist to menn i 30 og 40-årene fra sentrum for resten av natten, pga beruselse og kranglete oppførsel.

Slåsskamp

#Sarpsborg

Kl 03.07

Det har vært et slagsmål i sentrum, begge parter like gode. Ingen skader. To menn bortvist fra sentrum for resten av natten. Mennene er i 20- og 30-årene.

Viste finger til politiet

#Fredrikstad

Kl 01.30

En politipatrulje forsøkte å bortvise en mann i 20-årene fra sentrum, men han nektet å fjerne seg. Viste finger og kalte patruljen for skjellsord i stedet. Mannen innbrakt til arrest og blir anmeldt for forulemping av off. tj.mann samt ikke etterkomme pålegg fra politiet.

To menn slåss

#Halden

Kl 02.30

Politipatrulje kom over et slagsmål i sentrum. To menn bortvist fra sentrum for resten av natten pga av dette. Mennene var i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene.

Båteier med høy promille

#Fredrikstad

Kl 22.44

Meldt om 28 fot cabincruiser som har kjørt fra havnelageret og dratt med seg rekkverk pga ikke løst fortøyninger. Truffet andre båter på sin ferd. Patrulje fra land fikk observasjon, og anholdt to menn ved Gressvik marina. Fører, mann 50 årene, har høy promille.

Samordnet kontroll

#Fredrikstad

Kl 01.17

Vært en samordnet kontroll med bl.a. kommune, kemner og politiet på forskjellige steder i Fredrikstad. Ingen alvorlige ting avdekket på de forskjellige kontrollene.

Plaget vakter ved drosjetråkka

#Moss

Kl 02.57

En mann i 20-årene har plaget vakter på drosjetråkka, og fått pålegg av politiet om å fjerne seg. Ønsket ikke dette, blir innbrakt til arresten Grålum og anmeldes for ikke å etterkomme pålegg

Håndgemeng

#Halden

Kl 02.27

Meldes om håndgemeng med fire involverte på et utested i sentrum. Partene ble skilt og sendt hvert til sitt.

Kranglete

#Sarpsborg

Kl 01.54

En mann i 40-årene bortvist fra sentrum for resten av natten pga beruselse og vært kranglete mot vaktene på et utested i sentrum.

Dårlig oppførsel

#Moss

Kl 02.44

En mann i 20 årene blir bortvist fra sentrum for resten av natten pga beruselse og dårlig oppførsel.

Ufin

#Fredrikstad

Kl 01.35

En mann i 40-årene har vært kranglete og ufin mot en vakt på et utested i sentrum. Mannen blir bortvist fra sentrum for resten av natten

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 01.30

Melding om et trafikkuhell v/Vesthellinga. Skal ikke være personskade. Bilen har truffet et skilt og en lyktestolpe, fører blåst til 0,0. Ingen personskade

Lørdagskveld

Brann i bolig

#Moss

Kl 20.15

Meldt om brann i Anna Hagmans gate. To- mannsbolig. Samtlige beboere skal være gjort rede for. Full overtenning og det ble igangsatt evakuering av nærliggende boliger. Ikke meldt om personskade.

Evakuerte har midlertidig tilhold hos andre naboer. Foregår etterslukking av totalskadet to-mannsbolig.