desember 02

Lars Winnerbäck og Melissa Horn til Fredrikstad i juli

Lars Winnerbäck – foto iøstfold

Sommerfest

I sommer fylte Gyllene Tider Værsteområdet med 10 000 mennesker. Til året er det duket for ny sommerfest i byen da to av Skandinavias mest folkekjære artister kjører dobbeltkonsert lørdag den 18. juli. Det forteller Rune Solberg i Fredrikstad Live / Gamlebyen kultur i en melding:

Tollbodplassen

Lars og Melissa ankommer med hvert sitt band og vil spre sitt rikholdige låtmateriale ut over Tollbodplassen denne julikvelden. Med elveløpet og Isegran som kulisser er det dermed duket for en ny, stemningsfull konsertopplevelse i byen.

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck har videreført den tradisjonsrike svenske folkrocktradisjonen og er ikke uten grunn blitt kalt Sveriges svar på Bruce Springsteen. Siden 1996 har han gitt ut nærmere 20 album, og han leverte nylig i følge anmelderne en mesterlig konsert i Oslo Spektrum. Han er dessuten gift med den norske skuespilleren Agnes Kittelsen.

Foto / presse

Melissa Horn

Melissa Horn startet sin karriere i 2008 og er en tydelig formidler av svensk visesang og pop. Med sine tekster, karakteristiske stemme og vakre gitarspill er hun og bandet klare til å trollbinde Fredrikstad-publikummet denne sommerkvelden i juli.