desember 04

Sarpsborg 08 mister sentral spiller til Rosenborg

Sarpsborg 08 og Rosenborg er enige om en overgang for Kristoffer Zachariassen.

Interesse

  • Det har vært interesse rundt «Doff» i flere måneder. Han var uheldig med skaden han pådro seg i fjor som ødela et par gode Europa League-kamper for ham. Kristoffer har vært her lenger enn vi hadde trodd. Nå har det kommet et bud både spiller og klubb kan være fornøyd med kontraktslengden tatt i betraktning, sier sportssjef Thomas Berntsen via klubbens nettsider:

Berntsen var mannen som hentet Zachariassen til Sarpsborg 08 fra Nest Sotra før 2017-sesongen.

  • Zachariassen har vært veldig viktig for oss, det er det ingen som helst tvil om. Samtidig har tidligere salg stort sett vist at vi har klart å ta klubben et steg videre. Spillere kommer og spillere går. Zachariassen-casen er en ny, god historie for Sarpsborg 08, mener Berntsen.

Totalt har «Doff» notert seg for 106 kamper, 23 mål og 12 assist i Sarpsborg 08-drakta.

—-

Aktuell link