desember 10

Flere av spillerne Sarpsborg 08 lånte inn i sommer, blir neppe med videre

Til høyre på bildet – Thomas Berntsen.

Neppe

Bart Straalman, Lenny Nangis, Alexandre Letellier og Mario Pavelic blir neppe å se i Sarpsborg 08-drakta i 2020 opplyser klubben på sine nettsider:

-Har vært viktig

  • Vi skal aldri si aldri i fotball, men mye skal skje om noen av dem spiller i Sarpsborg 08 i 2020. De har alle bidratt på hver sin måte. Det som skal være sikkert, er at vi neppe hadde klart dette uten at de kom inn og bidro. Flere ga oss langt bedre treningshverdag, noen hevet oss i kamp. Det har vært viktig for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Matti

Når det gjelder spillere på utgående kontrakt, er det utover Matti Lund Nielsen foreløpig ikke tatt noen avgjørelser.

  • Vi enten har eller skal i dialog med spillerne det gjelder, så får vi se hvor vi ender der. Flere har vært viktige bidragsytere for oss, sier Berntsen.

Sander Thulin, Niklas Gunnarsson, Jon-Helge Tveita, Johan Olstad, Amin Askar, Kristoffer Larsen, Kyle Lafferty og Alexander Ruud Tveter har alle utgående kontrakt med klubben, mens Anwar Elyounoussi, Sebastian Jarl, Sulayman Bojang og Wilmer Azofeifa er tilbake etter opphold i henholdsvis Fram Larvik, KFUM, Kongsvinger og Aalesund.

Når det gjelder Pablo Arboine, er han klar for et nytt utlån. Boubacar Kontés situasjon i FC Nordsjælland er foreløpig uavklart.

Aktuell link | S08