desember 14

Sykehuset Østfold Forskningsstiftelse selger nå gavekort..

Sykehuset Østfold Forskningsstiftelse selger nå gavekort på valgfritt beløp i Hjertet kafé på Kalnes opplyser sykehuset på sine nettsider:

Gi gaver

Mange har ofte et ønske om å gi pengegaver til sykehuset, og i den forbindelse kan det være greit å vite at det også finnes en egen forskningsstiftelse som de kan støtte. Forskningsaktiviteten i Sykehuset Østfold er høy, og er i stadig vekst og utvikling. Det pågår for tiden over 150 forskningsprosjekter innen ulike fagfelt i Sykehuset Østfold.

Både pasienter, pårørende og medarbeidere har allerede gitt sin støtte til Sykehuset Østfold forskningsstiftelse, og nå kan gavekort kjøpes i Hjertet kafé. Her kan du få kjøpt gavekort til den verdien du selv ønsker. Gavekortet er laget i samarbeid med seksjonsleder ved Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk og illustratør, Eivind Zwilgmeyer Berg. En fin julegave til den som har alt?

1997

Forskningsstiftelsen ble opprettet 1. september 1997 ved en sammenslåing av sykehusforeningens fond til medisinsk forskning ved Østfold sentralsykehus og Fredrikstad Sparebanks legat til forskning ved Østfold sentralsykehus. I 2014 fikk den navnet Sykehuset Østfold forskningsstiftelse, og har siden da jobbet for å fremme forskningsaktiviteten i Sykehuset Østfold.

Aktuell link | sykehuset Østfold