desember 20

Tor-Kristian Karlsen ferdig i Start

Tor-Kristian Karlsen, med bakgrunn fra Fredrikstad fortsetter ikke som sportslig leder i Start når kontrakten hans går ut ved nyttår. Det skriver klubben på sine nettsider. Start rykket opp til Eliteserien etter kvalik-kamper mot Lillestrøm tidligere i høst.

Oppturer og nedturer

  • De siste to og halvt årene har vært svært lærerike for min del. Det har vært oppturer, nedturer og oppturer – i den rekkefølgen – men uansett hvor mye det har svingt har jeg opplevd Start som en helt enestående fotballklubb. Særlig i de vanskelige periodene har klubben stått fjellstøtt og jeg tror alt det Start har vært gjennom de siste årene vil gjøre oss – jeg kommer fortsatt til å si «oss» – i stand til å takle hvilke som helst utfordringer som måtte komme, sier Tor-Kristian Karlsen.

Sommeren 2017

Han startet i jobben som sportslig leder sommeren 2017, da klubben jaktet opprykk til Eliteserien. Det klarte vi, men dessverre var vi ett mål i fra å berge plassen året etter. 2019 ble kronet med opprykk, etter den dramatiske opprykksplayoffen mot Lillestrøm, og dermed kan TK forlate klubben i Eliteserien.

  • Etter mitt syn har klubben fått på plass en slagkraftig sportslig avdeling bestående av meget kompetente mennesker. Atle Roar, Joey og resten av trenerteamet og støtteapparatet har lagt ned et fenomenalt arbeid i 2019, og fortjener vanvittig mye ære. I mine øyne har den enorme innsatsen de har lagt ned vært med på å skape en fremragende prestasjonskultur og gruppementalitet som er hovedgrunnen til at Start til slutt rykket opp til Eliteserien. Og når den sportslige avdelingen blir tatt vare på av et så velfungerende og dyktig team, føler jeg egentlig at mitt oppdrag er ved veis ende, sier Karlsen.

-Hjelper til

  • Jeg har sagt til Christopher og Atle Roar at jeg mer enn gjerne hjelper til ved behov, men fra årsskiftet blir min primærfunksjon i Start-sammenheng å være en ivrig supporter. Kontingenten skal løses inn og jeg ser faktisk frem til å kunne se kampene fra en vanlig plass på tribunen, sier Karlsen.