desember 21

God lørdag! Status iøstfold: Fyll og surr. Flere personer bortvist. Trafikkuhell. Fort i 50-sone..

God lørdag, våkner opp til 5-6 varmegrader og overskya vær. Er siste helg før julehøytiden.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til i dag. Det meldes om en del fyll og surr i østfoldbyene, men er så langt ikke meldt om veldige dramatiske hendelser.

Operasjonsleder har i sin skriftlige Twitter-logg fokusert på en del episoder i Sarpsborg. Her er noe av det som har skjedd..

Fire personer bortvist

#Sarpsborg

Kl 01.54

4 personer bortviste fra sentrum pga beruselse og dårlig adferd. Samtlige vært på russerarrangement på utested i sentrum.

Innbrudd

#Sarpsborg

Kl 01.34

Meldt om innbrudd i lokaler til elektronikkbutikk. Patruljer er fremme på stedet.

Trafikkulykke

#Sarpsborg

Kl 01.32

Trafikkulykke på Haugenveien ved Nordberg. 2 biler og flere personer involvert. To personer kjørt til legevakt og en person kjørt Kalnes sykehus. Politiet oppretter sak.

Trafikkontroll

#Sarpsborg

Kl 21.27

Borgenhaugen. UP har avholdt trafikkontroll. Resulterte i 14 reaksjoner hvor 12 av de var forenklede forelegg og 2 anmeldelser. Alt grunnet fart. Høyeste hastighet ble mål til 75 km/t i 50-sone.

Fort i 50-sone

#Sarpsborg

Kl 20.57

UP måler hastigheten på mannlig bilist som er i 20 årene. Målt til 68 km/t i 50. Dette gir 3 prikker på førerkortet. Han hadde noen fra før og havnet over 8 prikker. Førerkort tatt i beslag og forhold anmeldt.

Førerkortbeslag

#Sarpsborg

Kl 20.54

En ung mannlig bilist blir målt til en hastighet på 71 km/t i 50 sonene. Dette gir 3 prikker. Han hadde 6 prikker på førerkortet fra før. Førerkort tatt i beslag. Anmeldt.

Fra tidligere

Skadeverk

#Moss

^ natt til fredag

Våler. Mann i 30 årene fra Våler pågrepet for skadeverk på 5 biler i Turulia. Skadeverkene utført torsdag ettermiddag/kveld ved å stikke hull i bildekkene. Mannen kjørt arrest for avhør utover dagen.

Trafikkulykke

#Fredrikstad

Kl 15.17

Råbekken. Trafikkuhell mellom to biler i et kryss. Ingen personskader. Ambulanse og politi på stedet.