desember 24

50 millioner brev og pakker kom fram til jul

Nå kan julen komme – vi har gjort jobben, hilser Terje Bjørnerås ved logistikksenteret. Foto via Posten

50 millioner

Dermed kan de ansatte i Posten ta en velfortjent juleferie – etter å ha vært gjennom årets hektiske og morsomste periode.

  • I forbindelse med julen går nesten fem millioner registrerte pakker gjennom vårt system. I tillegg sendes et tilsvarende antall småpakker som brev. Legg på ti millioner julekort og julebrev og 30 millioner vanlige brev, så blir totalantallet rundt 50 millioner, sier pressesjef John Eckhoff i Posten i en melding:

Hente

Han ber fortsatt om at alle som ikke har hentet pakker på postkontorer eller i Post i Butikk gjør det før stengetid i dag. Lille julaften lå det fortsatt over 200.000 uavhentede pakker rundt omkring i landet.

  • Jeg vil også takke alle de som jobber i butikkene som har Post i Butikk, og som har håndtert den enorme mengden pakker med pågangsmot, humør og god kundeservice, sier John Eckhoff.