desember 26

God 2.juledag! Status iøstfold: To personer i slede på taket av Østfoldhallen. Kranglefanter. Bortvist. Narkotika

God morgen, er 2.juledag. Håper jula har vært ålreit så langt. Våkner opp til 3-4 kuldegrader, og prognoser om fint julevær. Nyhetsbildet torsdag morgen preges av Ari Behns bortgang.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd…

To personer i slede på taket av Østfoldhallen

#Fredrikstad

Kl 03.20

Patrulje er på vei til Østfoldhallen etter at vi har fått melding om to personer som sitter i en slede (som står der som julepynt) på taket av bygningen. Politiet vært på stedet uten å ha sett noe til verken julenissen eller andre personer.

-Ikke samarbeidsvilje

#Sarpsborg

Kl 22.54

Vekter på utested meldte om en mann i 20-årene som ikke var samarbeidsvillig. Funn av mindre mengde narkotika på ham. Bortvist fra stedet. Politiet oppretter sak.

Kranglefanter

#Fredrikstad

Kl 00:15

Storgata. 3 personer bortvist grunnet krangling på stedet.

Krasjet inn i parkert bil

#Fredrikstad

Kl 23.45

Politiet og ambulanse rykker ut på melding om trafikkuhell i Heibergs gate ved Kongstenhallen. Skal ikke være snakk om alvorlig personskade. En personbil med tre personer som har krasjet inn i en annen parkert bil. Moderate materielle skader og de tre involverte blir sjekket ut av helse. Lite trafikale problemer på stedet.

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 22.40

Mann i 30-årene bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse. Valgte å ikke etterkomme politiets pålegg, og ble kjørt til arrest. Politiet oppretter sak.

Bortvist

#Fredrikstad

Kl 00:05

To mann i tidlig 20-åra bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse.

Julefeiring på 109-veien?

#Sarpsborg

Kl 05.39

Oscarpedersensvei fv 109 i – svingen nær Borregaard hovedgård er det kommet melding om et tre/stor busk i veien som dekker et kjørefelt. Vegtrafikksentralen er varslet.