desember 31

Hovedtrener Geir Bakke er ferdig i Sarpsborg 08. Blir Lillestrøm-trener

Geir Bakke (50) forlater Sarpsborg 08 og er ansatt som ny hovedtrener i Lillestrøm Sportsklubb fra og med 1. januar 2020 skriver LSK på sine nettsider.

Fra tidligere er det klart at både daglig leder og styreformann gir seg i S08.

Årets siste dag

-På årets siste dag er det en stor glede å kunne presentere Rælingen-mannen – som har bred erfaring både som spiller (Strømmen, Kongsvinger, Stabæk) og trener (Skjetten, Vålerenga, Stabæk, Kristiansund, Molde, Sarpsborg) – som ny LSK-trener. 

Gleder meg

  • Jeg gleder meg veldig. Både til å treffe teamet rundt laget, spillerne og resten av klubben. Lillestrøm er en klubb med litt såret stolthet akkurat nå. Det er et veldig ålreit tidspunkt for meg å få komme inn på. Folk er ærgjerrige og revansjesugne – og har fått pustet litt med magen – og er veldig klare for at vi må bygge litt igjen.

-Steinhardt

Sannsynligvis er det også en sunn form for desperasjon i spillergruppa – som ønsker å jobbe steinhardt for å vise at man egentlig hører hjemme et annet sted enn i OBOS-ligaen. Den jobben synes jeg virker inspirerende, sier Geir Bakke til lsk.no

-Fem flotte år

  • Vi har hatt fem flotte år sammen med Geir Bakke. Det har vært en suksesshistorie som nå tar slutt. I fotballen er det likevel slik ting fungerer. I blant dukker det opp nye muligheter for å skrive ny historie. Nå fikk Geir den sjansen i Lillestrøm – klubben fra hjemstedet sitt. Den sjansen ønsket han å ta og da sto heller ikke vi i veien for det, sier daglig leder Espen Engebretsen via S08s’ nettsider.

Ny Sarpsborg 08-trener?

Avtroppende daglig leder – Espen Engebretsen er klar på at det ligger mye spennende i dagens Sarpsborg 08-tropp. 

  • Vi må finne en profil som passer den veien vi ønsker å ta videre som klubb. Vi har en tropp med flere unge, talentfulle spillere mikset med en base solide, rutinerte. Vi går en kjempespennende sesong i møte og gleder oss til å få på plass rett person til å ta dette videre.