januar 01

Godt nytt år! Status iøstfold: Travelt. Trusler og vold. Kritisk skadd etter ulykke. Funnet av sporhund. Kniv og narkotika

Godt nytt år, og velkommen 2020! Håper på vel overstått nyttårsfeiring. Våkner opp til overskya vær og 5-6 varmegrader.

Status iøstfold

Politi og nødetater har hatt en hektisk natt – med mange oppdrag. Her er noe av det som har skjedd..

Travelt for politi

#iØst

Kl –

Politiet i Øst har hatt en svært hektisk natt med mange oppdrag som ordensforstyrrelser i bysentra og i private hjem i tillegg til ansamlinger av unge voksne med beruselse og krangling. Dette i tillegg til andre hendelser.

Det har også kommet en rekke meldinger om uvettig bruk av fyrverkeri.

Kritisk skadd etter ulykke

#Råde

Kl 03.35

Sarpsborgveien. En bil har kjørt av veien ved Råde kirke. Vurderes som kritiske skader på fører. Vi antar fører var alene i bilen. Det er store materielle skader på bilen. Ung mann i slutten av tenårene kjøres Kalnes med kritiske skader

Ville ikke stoppe for kontroll – Funnet av sporhund

#Sarpsborg / Skjeberg

Kl 0530

Solbergkrysset. Tolletaten melder om en bil som ikke vil stanse for dem og kjører seg inn i en blindvei og løper fra bilen. Men politiets sporhund ankom etter kort tid og fant bilfører og passasjer. Bilfører, mann i 20 årene, mistenkes for å være ruspåvirket.

Promille

#Sarpsborg

Kl 00.30

Tindlund. Kom melding om meget beruset mann som kjører bil. Har bl.a. kjørt inn i en annen bil. Politiet finner bil med beruset fører på Rolvsøy. Nødvendige prøver blir tatt og sak opprettes.

Brann i hekk

#Fredrikstad

Kl 01.10

Helneveien. Melding om brann i en hekk med spredningsfare til bolig. Brann og politi på stedet. Brann slukket. Kun skader på hekk.

Kniver og narkotika

#Sarpsborg

Kl 23.45

Torget. En mann i 50 årene anmeldes for besittelse av mindre kvantum narkotika og 2 kniver ved slusen inn til Torget. Varene tatt i beslag og mannen anmeldt. Han er bortvist fra sentrum

Trusler og vold

#Hvaler

Kl 19.41

Skjærhalden. En mann 30 årene pågrepet for trusler og vold. Politiet rykket ut etter melding om at mannen var truende mot andre beboere i leilighetskompleks. Ingen er skadd som følge av hendelsen.

Onsdagsmorgen

Promillekontroll

#Moss

Kl 09.49

Ryggeveien; Promillekontroll. 18 kontrollerte, ingen reaksjoner.