januar 10

God fredag! Status iøstfold: Hytteinnbrudd. Hund tatt i forvaring etter biting. Bruksforbud og avskilta bil..

God fredag! Våkner opp til 1-2 minusgrader og lettere overskya vær. Prognosene for helga tyder på variert vær med både sol og regn.

Noen planer for helga?

Glad i håndball? EM i håndball for menn er i gang, og det er TV3 som sender de norske kampene. Spilles også mye fotball i England denne helgen. Er bla full runde i engelsk Premier Leauge, med flere interessante oppgjør.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i innsats det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..

Hund tatt uforvarende etter biting

#Halden

Kl 23.17

En hund er tatt i forvaring av politiet etter at den bet en annen hund. Hunden har tidligere bitt en person. Hundeeier samtykket i at politiet tok hunden. Den blir plassert på kennel til det blir avgjort hva som skal skje med den.

Bruksforbud og avskilta bil..

#Sarpsborg

Kl 00:57

En mann i 20 årene er anmeldt, bilen hans er avskiltet og han har fått bruksforbud på den etter at han er tatt for kjøring uten førerkort for 4. gang. #Han er også anmeldt for å ha oppgitt falske personalia.

Ruset sjåfør

#Fredrikstad

Kl 22.42

En mann i årene er siktet for å ha kjørt i ruset tilstand i Rødåsen.

Full fyr i campingvogn

#Svindal

  • torsdag

Melding om full fyr i en campingvogn. Nødetatene rykker ut. Ingen fare for spredning og det skal ikke befinne seg noen inne i campingvognen.

torsdagsettermiddag

Trafikkontroll

#Hvaler

-torsdag

Politiet har avholdt trafikkontroll på fv108. Det ble skrevet 29 forenklede forelegg og tre anmeldelser med førerkortbeslag for hastighet. Høyeste hastighet som ble mål var 82 km/t i 50-sone

Hytteinnbrudd

#Aremark

Kl 14.23

Politiet på stedet i forbindelse med flere hytteinnbrudd i området Vestsida. Oppfordrer de som har hytte i dette området om å sjekke hyttene sine.