januar 11

God lørdag! Status iøstfold: Stjal taxi. Promille. Trafikkuhell. Trafikkontroll. Falsk legitimasjon..

God lørdag! Våkner opp til overskya vær og nedbør. Kan muligens være fristende vær for noen timer i en en sofakrok.

Mildt

Temperaturene ligger mellom 5-6 varmegrader lørdag formiddag.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag i østfoldbyene det siste døgnet. Det dreier seg bla om falsk leg, og tyveri av taxi. Det har også vært en episode i Halden som omhandler trøbbel i familie-relasjoner.

Det er ikke alle hendelser vi har utfyllende informasjon om, men her er noe av det som har skjedd i løpet av de siste timene:

Stjal taxi

#Fredrikstad

Kl 22.00

En drosjesjåfør ble frastjålet sin taxi i Fredrikstad ved 22-tiden fredag kveld. Det forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt til iøstfold. Politiet fikk kontroll på situasjonen etter kort tid. Det ser ut til å dreie seg om rus, og gjerningsmann var i 20-årene.

Trafikkuhell

#Våler

Kl 08.16

En bil har kjørt i et tre langs Missingmyrveien FV219 ved Sjurebråtetjern. Nødetatene ferdig på stedet. Fører kjørt Kalnes for helsesjekk. Politiet oppretter sak.

Promille

#Sarpsborg

Kl 00.40

Sentrum. Politiet stanser en bil for kontroll. Fører, mann i 40 årene, fremstår beruset. Nødvendige prøver blir tatt. Førerkort tas i beslag og sak opprettes.

Ruset sjåfør

#Sarpsborg

Kl 21.55

Politiet stanset en bil på Greåker. Fører, en mann i 30-årene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt, mannen fikk sitt førerkort beslaglagt. Også funnet mindre mengder med narkotika på fører.

Fredagsettermiddag

Trafikkontroll

#Fredrikstad

Kl 17.18

Dikeveien, UP har gjennomført kontroll på stedet. Skrevet fem forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon, og to gebyrer for manglende bruk av bilbelte

Innbrudd

#Halden

Kl –

I løpet av natt til fredag har noen brutt seg inn i en restaurant i Storgata. Stjålet alkohol og penger. Politiet har vært på stedet og sikret spor.