januar 12

God søndag! Status iøstfold: Politiet løp raskere. Flere trafikkuhell. 22 bortvist..

God søndag! Våkner opp til 3-4 grader og ålreit vær. Prognosene for dagen ser lovende ut, og det kan bli en fin søndag.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd..

Løp vekk fra bilen, men politiet løp raskere

#Sarpsborg

Kl 04.45

Alvim. En bil som har kjørt av veien ved Amfi Borg. En mann og en dame løper vekk fra stedet når politiet ankommer. Men politiet løper raskere. En mann og en dame innhentes. Vitner sier at damen kjørte til og med uhellet og at mannen forsøkte å kjøre etter uhellet. De er begge uskadet. Blodprøver blir tatt av begge to. Ingen av dem har gyldig førerkort. Bilen avskiltes da den er begjært avregistrert.

22 bortvist

#iøst

Ingen alvorlige hendelser i forbindelse med utelivet i Øst Politidistrikt natt til søndag. Totalt er 22 personer bortvist ; 8 i Fredrikstad, 3 i Moss og 2 i Halden. Resten fordelt på andre steder innen for Øst politidistrikt forteller operasjonsleder.

Bil kjørte ut av veien –

#Sarpsborg

Kl 08.45

En bil har kjørt ut av veien på Oscar Pedersens vei. En person i bilen. Nødetatene er akkurat kommet til stedet. Det skal være svært glatt i området. En kvinnelig fører kjøres til Kalnes for videre undersøkelse.

Trafikkuhell på Vikaneveien

#Fredrikstad

Kl 02.58

Vikaneveien. Gressvik. Nødetatene rykket ut til trafikkulykke. Skal være en bil som har kjørt av veien. Politiet er på stedet. En skadet person er ute av bilen. Ingen flere kjøretøyer involvert. Personen vare alene i bilen. Ung mann i slutten av tenårene kjøres Kalnes for behandling av skader som antas å ikke være alvorlige. Politiet mistenker den unge mannen for å være beruset og nødvendige prøver vil bli tatt.

Førerkortbeslag

#Halden

Kl 21.21

En politipatrulje stanset en bil i Halden sentrum med utgåtte dagsprøvekjennemerker. Fører av bil, en mann i 30-årene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt, og mannen får førerkortet beslaglagt.

Lørdagsformiddag

Låste seg inne på toalett på bensinstasjon

#Fredrikstad

Kl 10.32

Lisleby. Politiet har bistått ansatt på bensinstasjon med ruset person som hadde låst seg inn på toalett. Mann i 40 årene viste seg å være etterlyst for ikke å ha møtt til innkalt soning. Blir pågrepet og trolig overført til fengsel for gjennomføring av soning.