januar 12

Nye episoder med Grey’s Anatomy

Det er er klart for ny runde med gjengen fra Grey’s Anatomy.

Konsekvenser

Meredith, Richard og Alex må forholde seg til konsekvensene etter at Bailey sparket dem for forsikringssvindel. Etter å ha kranglet med Maggie og gått seg vill i tåken, hjelper Jackson en mann som befinner seg i en farlig situasjon. Tom blir tildelt nye oppgaver på sykehuset.

Om serien

Vi følger dramaet videre ved Grey Sloan Memorial Hospital hvor det nå er usikkert på hvem som må i fengsel av Meredith, Richard og Alex. Trekantdramaer, livskriser og psykiatrisk behandling – det er mye å glede seg til også i denne sesongen av Emmy-vinner «Grey’s Anatomy». .

Sendes

Tirsdag 14. januar kl. 21.40 på TV 2

Merk / sjekker opp dato

Vi har fått reaksjon fra en våre lesere vedr dato for sendingen. Vi henter alle våre opplysningene fra TV2s pressesider, men har det sneket seg inn en feil vil vi selvfølgelig korrigere dette. PS: På TV2s egne nettsider / TV-guide brukes også 14 januar.

Vi takker for innspill.