januar 12

Søndagskveld. Status iøstfold: Gjennom hagen og ut i grøfta. Boligbrann. Meldinger om farlig sjåfør..

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag i løpet av søndagen. Flere av hendelsene dreier som farlig ferd i trafikken. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Gjennom hagen, og ut i grøfta

#Moss

Kl 21.26

-Nødetatene rykket ut til Ole O. Lians gate i Moss søndag kveld. Det kom meldinger om en bil som hadde kjørt gjennom en hage og ut i grøfta. Da politiet kom til stedet forsøkte fører å stikke av, satte seg til motverge mot patruljen. Fører fremstod som uskadd, men var svært beruset. Bilen har også borte i en bil i nærheten, mindre skader på denne. Fører var en mann i 50-årene.

Brann i bolig

#Fredrikstad

Kl 17.35

Nødetatene rykket ut til en bolig i Ryenveien i Fredrikstad etter mld om brann søndag ettermiddag. Brannen ble slukket av en som var på stedet. Vedkommende blir kjørt Kalnes med moderate røykskader. En person kjøres legevakta for sjekk.

Flere meldinger om farlig sjåfør

#Sarpsborg

#Fredrikstad

Kl 14.34

Politiet har pågrepet en utenlandsk fører i 20 årene som anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. -Vi fikk mange meldinger fra trafikanter om svært farlig kjøring i området Rolvsøy og Greåker, og dette er bakgrunnen for at fører ble kontrollert forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt.

Trafikkontroll

#Halden

Kl 12.46

Politiet har avholdt trafikkontroll i Marcus Thranes gate. Resultatet ble 6 forenklede forelegg for hastighet. Høyeste målt til 65 km/t i 50-sone. 1 forenklet forelegg for mobilbruk.