januar 17

God fredag! Status iøstfold: Politiet på plass i trafikken. Voldsepisode. Påtruffet med stjålet ATV..

God fredag, klar for helg? Våkner opp til overskya vær og 5-6 grader. Prognosene tyder på varierende vær med både regn og sol gjennom helgen. Temperaturene vil i hovedsak ligge på pluss-siden.

status iøstfold

Politiet har vært aktive i trafikken de siste dagene, og flere har måtte trekke uforutsette penger fra konto. Her er noe av det som har skjedd torsdag og natt til fredag..

Voldsepisode

#Fredrikstad

Kl 06.20

2 personer pågrepet etter voldshendelse tidligere i natt. Fornærmede er kjørt legevakt.

Påtruffet med stjålet ATV

#Rygge

Kl 22.31

Tidligere torsdagskveld meldt om tyveri av ATV. Noe senere i kveld traff politipatrulje aktuelle kjøretøy på en gangveg. Sjåføren, mann i 30 årene, erkjente tyveriet. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand, innehar heller ikke gyldig førerkort. Anmeldes for nevnte forhold.

Laserkontroll

#Moss

Kl 17.09

Fjordveien: UP har gjennomført laserkontroll. 53 personer ilagt forenklet forelegg, hvor høyeste måling var 59km/t i 40-sone.

Trafikkontroll

#Ørje

Kl 21.44

UP har avholdt kontroll på E18 i bygda. Det endte med 3 bøter for hastighetsovertredelse, og 1 anmeldelse av en vogntogsjåfør som kjørte med utgått førerkort.

Trafikkontroll i 40-sone

#Fredrikstad

Kl 15.07

Rolvsøyveien / omegn. UP har avholdt trafikkontroll på stedet. Kontrollen resulterte i 18 forelegg for høy hastighet. Høyeste hastighet ble målt til 56 km/t i skiltet 40-sone.

Prekær i mobil

#Halden

Kl 14.29

Halden sentrum. Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på mobilbruk. Kontrollen resulterte i tre forenklede forelegg for bruk av mobil under kjøring.

Røykutvikling

#Askim

Kl 06.37

Melding om brann i bolig. Nødetatene på stedet. Beboere er ute og i sikkerhet. Meldes om at det ikke er åpne flammer, men kun røyk, og at det er kontroll på stedet.

Trafikkuhell

#Halden

Kl 19.39

Svinesundveien. Nødetatene rykket ut på trafikkulykke. To personbiler involvert. Foreløpig kun melding om materielle skader. Skal ikke ha vært passasjerer med.

Bil på fortau

#Moss

Kl 11.15

Osloveien v legevakt. Rykket ut etter melding om bil som hadde kjørt på fortau og truffet autovern. Vi fikk rask kontroll på mannlig bilfører i 30 årene. Tydelig ruset og fremstilles for bevissikring.