januar 22

God onsdag! Status iøstfold: Vold mot nabo. Påkjørt fotgjenger. Ruset sjåfør. Bilbrann. Stjal hesteutstyr

God ettermiddag! Har så langt vært en fin onsdag, med klart og pent vær i vårt distrikt.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet. Har bla skjedd en rekke ting i Østfoldtrafikken onsdag ettermiddag. Her er noe av det som har skjedd

Fotgjenger påkjørt i fotgjengerfelt

#Fredrikstad

Kl 15.15

Traraveien. Kommer melding om påkjørsel av fotgjenger i fotgjengerfelt. Ung mann tilsees av ambulanse på stedet. Ingen synlige skader. Bilfører sier seg blendet av lav sol. Påkjørsel i lav hastighet. mannen på ca 20 år kjøres Kalnes for sjekk. Fører, dame i 40 årene, avhøres på stedet. Sak opprettes.

Bilbrann på E6

#E6 Østfold

Kl 15.13

Jonstenkysset, sydgående 1 bil i brann. 1 person ute av bilen. Politi og brannvesen på stedet. Trafikken stanses fra Jonstenkrysset. Veitrafikksentralen ser på muligheten for omkjøringsvei. Det var kun 1 person i bilen, vedkommende er ute av bilen. Vi har ikke opplysninger om personskade.

Trafikkuhell

#Svinesund

Kl 15.44

Svinesund. Sydgående. Uhell mellom personbiler og en lastebil. Skal ha skjedd mellom avkjøring til Sponvika og Svinesundsbrua. Trafikken står i begge felt sydgående. Veien er sperra…

Påkjørsel

#Fredrikstad

Kl 15.35

Glemmen VGS. 1 mann påkjørt i fotgjengerfelt. Mannen er våken, virker uskadd, men er preget. Ambulanse og politi er på stedet. Trafikken går snart som normalt.

Tyveri av hesteutstyr

#Sarpsborg

Kl 11.27

Natt til i dag har det vært tyverier fra to gårder i Gamle Kongevei. Dyrt utstyr til hester er stjålet, og det kan se ut til at gjerningspersonen(e) vet hva de skal ta med seg. Forholdene er anmeldt.

Fort i 100-sone

#Sarpsborg

Kl 01.00

E6Solli. UP stanset en bil etter å ha målt bilen til å ha kjørt i 125 km/t i 100-sone. Fører, en mann i slutten av tenårene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt og fører fikk sitt førerkort beslaglagt.

Ruset sjåfør

#Sarpsborg

Kl 23.42

En politipatrulje stanset en bil i sentrum. Fører en mann i 50-årene fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort og blir også anmeldt for dette.

Nabovold

#Moss

Kl 23.32

En politipatrulje rykket ut til en adresse på Jeløya etter melding om at en person skulle ha blitt slått til av en nabo. Fornærmede en mann 40-årene er kjørt til legevakta med mulig brudd i kjeven. Naboen, også en mann i 40-årene, ble pågrepet og kjørt til arrest.