januar 23

Lørdag møter Sarpsborg 08 – IFK Norrköping i årets første treningskamp

Lørdag møter S08 IFK Norrköping til årets første treningskamp. Kampen spilles på Stadion Kl 15.00.

-Bra energi

  • Tross at vi trener veldig hardt med doble og triple plass, fins det bra energi der ute og god kvalitet. Det er fotball og fysikk for øyeblikket, så får vi prøve å kombinere det så godt som mulig sier Mikael Stahre til klubbens nettsider:

Ulike formasjoner

  • Vi vil bygge spill gjennom prinsipper. Det er litt formasjonsløst. Det blir sikkert ulike formasjoner allerede på lørdag. Jeg vil ikke huke av for mye på formasjonen, men hvordan vi skal spille. Prinsippene blir viktigst, sier han.
  • Spillere vil bli testet. Spillerne starter på blanke ark og får sjansen. Vi har elleve kamper før Eliteserien starter. Det blir tid til å teste mye.

Foto via S08 | aktuell link