januar 27

God mandag! Status iøstfold: Trafikkuhell. Fort i 50 sone. Brann i bolig. Kjøring i ruset tilstand

God mandag, ny uke og nye muligheter. Nærmer seg februar med stormskritt. Våknet opp til gråvær og regnvær, og prognosene tyder på en del nedbør i starten av uka,

status iøstfold

Kl 12.18

Politiet i Øst har vært på flere oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 11.48

Melding om trafikkuhell i Olav Haraldssons gate ved Maxbo. To biler involvert, skal ikke være noe fastklemte. Hendelsesforløp: en varebil har kjørt på rødt lys og truffet en personbil. Fører av personbil ble kjørt til legevakta for en sjekk.

Brann i omsorgsbolig

#Rygge

Kl 07.33

Nødetatene er på en adresse i Eskelundsbråten etter mld om brann. Dette er en omsorgsbolig. Alle beboerne er ute, en person fått i seg noe røyk, og får tilsyn av helse. Pårørende til beboer som har fått i seg røyk er varslet, virksomheten varsler de pårørende til øvrige beboere.

Kjøring i ruset tilstand

#Fredrikstad

Kl 22.59

Bilfører stanset av patrulje. Mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Anmeldes. Førerkortbeslag

Fort i 50 sone

#Rakkestad

Kl 12.05

Storgata. UP avholdt fartskontroll på formiddagen idag. 7 forenklede forelegg utstedt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt til 67 km/t i 50-sona.

Laserkontroll

#Rakkestad

Kl 10.37

Mysenveien. Vi har avholdt laserkontroll på stedet. 4 førere vedtatt forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt var 71 km/t i 60-sonen.

Bil kjørte inn i tre

#Askim

Kl 08.18

Nødetatene er i Trippestadveien etter mld om en bil som har kjørt inn i et tre. Store materielle skader på bilen, fører fremstår som uskadd.

Brann container

#Halden

Kl 03.27

Brann i container. Slukket av brannvesenet.